Onze laatste dagen - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Hanneke, Tangi en Susanna - WaarBenJij.nu Onze laatste dagen - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Hanneke, Tangi en Susanna - WaarBenJij.nu

Onze laatste dagen

Door: hanneketangisusanna

Blijf op de hoogte en volg Hanneke, Tangi en Susanna

16 Augustus 2011 | Israel, Jeruzalem

Erevtov vanuit Jeruzalem!

Onze laatste werkdag zat er gisteren op en we hebben nu een aantal dagen vrij voordat we naar Nederland vertrekken.
Elke dag zeggen we tegen elkaar dat we het bijna niet kunnen geloven dat we terug gaan. We voelen ons hier eigenlijk wel thuis.
Gisteren zijn we lekker een middagje wezen shoppen, de zonsondergang gezien en daarna uiteten geweest. Op het strand wordt je soms helemaal gek van de jongens die alles over je willen weten en ook wat met je willen drinken. Ze willen zo ook je 06 nr. We hadden het helemaal gehad met de boys daarom besloten we om een prachtige vervoeging van onze 06 nrs te maken en die vervolgens te geven.
Zijn er nog mannen geinteresseerd?
0627136935 altijd bereikbaar.
We zijn ook nog gezellig s avonds naar een barretje aan het strand geweest.
We hebben daar een waterpijp gehuurd. Zouden ze in NL ook wel mogen doen.
Het was een beetje laat geworden dus we sliepen lekker uit en namen toen de bus naar Jeruzalem om vervolgens bij de Dode zee uit te komen. Aangekomen in Jeruzalem zagen we dat we ruim 2 uur moesten wachten op de bus naar de Dode zee. We besloten om een hotel te zoeken in Jeruzalem en daar lekker te verblijven en morgen gaan we verder naar de Dode zee.
We hebben vandaag lekker gewinkeld in de sjoeks. We kregen natuurlijk weer verschillende huwlijksaanzoeken.

Dit is onze laatste reisverslag vanuit Israel. Wij gaan nog genieten van onze allerlaatste dagen en beginnen afscheid te nemen van de mensen waar we bijna 6 weken mee hebben samengeleefd.
( we verlangen ook wel een klein beetje naar jullie en de nederlandse dingen )

Liefs,
Ons

• 16 Augustus 2011 - 18:41

Henriette:

He meiden,

Geniet nog van de laatste dagen. Jullie hebben geweldige dingen meegemaakt en gezien om op terug te kijken.
    Goede reis terug en hopelijk tot snel!

liefs,
    Jet

• 16 Augustus 2011 - 19:27

Pa En Ma Hagenbeek:

Prachtig jullie verhalen. We zien er naar uit om jullie komende donderdag op vrijdagnacht weer op te halen. Nog enkele dagen om te acclimatiseren en dan weer keihard aan de studie. Wat zullen jullie weer genieten van die echte Hollandse pot. We zien naar jullie uit en een goede reis gewenst.

• 16 Augustus 2011 - 20:48

Arno En Judith:

hoi meiden, geniet er nog maar even van. Over een paar dagen kunnen we al jullie foto's zien! Leuk!

tot in NL!
    Ons

• 17 Augustus 2011 - 21:31

Aba & Ima Vierbergen:

Shalom, haY'karah achotenim,

Nog fijne uren met elkaar samen en niet teveel aan de pijp zitten. Laat de boys allemaal maar daar.

Nesia tovah velehitra'ot!